Meet Jim Fortin!

In 2019 luisterde ik in de auto naar een podcast, op weg naar een zangles die ik moest geven. In die podcast was iemand te gast, die me meteen van mijn sokken blies met zijn wijsheid en met hoe hij de wereld benaderde. Ik wist meteen: deze gast moet ik volgen!

Dat deed ik dus. Ik begon met het luisteren van zijn podcast.

En ik ben nooit meer dezelfde geweest.

In de allerbeste zin van het woord. Ik begreep ineens waarom dingen soms niet lukten. Waar ik 'vast' zat. Wat voor oude gedachten in de weg zaten.

Ik begon met de Be Do Have Series (Jims gratis training) en luisterde zijn (ook gratis) Master Thought Formula Training.
(hieronder vind je de links daar naartoe!)

Later stapte ik in zijn programma, TCP, wat me niet alleen heeft geleid naar een gelukkigere, meer zelfverzekerde ik, maar me ook de inspiratie en de kracht gaf om onder meer Morning Magic Health&Body en Afvallen met Liefde voor je Lijf te creƫren.

Ik kan de transformatie die ik heb doorgemaakt niet beschrijven. Zelfs na de allereerste Be Do Have training, toen TCP nog niet eens binnen mijn bereik lag, stond ik al anders, sterker en liefdevoller in het leven.

Ook voor jou ligt dit allemaal binnen bereik!

Luister de Podcast, maak je de Master Thought Formula eigen, of doe mee met de Be Do Have training van 3 t/m 10 maart 2022 (inschrijven kan vanaf 21 februari)!