Jouw grootste obstakel

Wat staat jou het meeste in de weg? Wat belemmert jou in je groei, wat voor obstakel blokkeert je pad en zorgt ervoor dat je niet daar uitkomt waar je wilt zijn? Voor jezelf, maar vooral ook voor je bedrijf?

Zijn het de klanten die uitblijven…

Is het de marketing message die maar niet van de grond komt…

Is het tijdgebrek, geldgebrek…

Mis je technische skills, bok je nog op je website… Of is je team niet compleet?

Waarom blijft het een kwestie van ploeteren, van in kringetjes ronddraaien, van ‘moeilijk’ en ‘traag’ en ‘zwaar’?

Het antwoord hierop is simpel.

Misschien verrast het je.

Misschien word je er wel boos van.

Veel mensen realiseren zich niet eens dat dit een factor is in het grote geheel, laat staan de belangrijkste.

Maar het allergrootste obstakel dat jouw groei in de weg staat…

… ben je zelf.

We groeien allemaal op met een heleboel nee’s. Als kind word je voortdurend geconfronteerd met wat niet mag, wat niet kan, wat JIJ niet kan.

En met elke keer dat je dat te horen kreeg, werd het meer waar. Werd het een ‘feit’ dat er meer onmogelijk is dan mogelijk. Werd het normaal dat het niet makkelijk hoort te zijn. Werden het ploeteren, het worstelen, het continu duwen en trekken, gewoon.

En nu ben je hier, op het punt dat je zo graag wilt groeien, meer wilt bereiken, meer wilt worden… En staat alles wat je toen geleerd hebt (en onbewust hebt vastgehouden) je keihard in de weg. Blokkeren ze jou, blokkeren ze de Law of Attraction, blokkeren ze de volle bloei van jouw bedrijf. Blokkeer jij je bedrijf. Alsof je aan het inhakken bent op een ijsberg die steeds maar blijft groeien.

Heb je al in de gaten hoe krachtig die oude conditionering is?

Zodra je een tof idee hebt… Maakt je brein er korte metten mee door de onmogelijkheden ervan te zien. (Nog even los van de vraag of dat iets daadwerkelijk onmogelijk is)

Zodra je besluit te gaan vliegen… Trekken de oude conditioneringen je weer omlaag, terug naar de cyclus van moeilijk, zwaar en ploeteren.

Zodra je in een goede vibe zit en de Law of Attraction aan het werk zet… Komt de twijfel teruggeslopen en wist alles uit wat je had opgebouwd.

Jouw mogelijkheden om te groeien, om te floreren, om de wereld mooier te maken, zijn eindeloos.

Maar die oude ‘shit’ lijkt oneindig veel sterker.

Ik ken het. Been there, done that, got the t-shirt. And the mug.

Ik heb zo vaak willen vliegen, en ben zo vaak keihard onderuit gegaan.

Totdat…

Ik ontdekte wat er werkelijk in de weg stond. Ik stapte aan de kant – of eigenlijk, ik zette mijn ego vol oude verhaaltjes, geloven en onzin aan de kant – en begon mijn bedrijf op een compleet andere manier te runnen: vanuit spiritualiteit, met bewust gebruik van de Law of Attraction en met behulp van het herprogrammeren van mijn onderbewustzijn, om die oude ‘shit’ once and for all los te laten. Ik pakte de kern aan, in plaats van te blijven inhakken op het topje van de ijsberg.

Met als resultaat dat ik automatisch nieuwe klanten aantrek. Dat ik steeds meer opbrengst genereer. Dat mijn bedrijf groeit en groeit, zonder dat ik trek, duw, hijg en puf.

Maar bovenal: dat ik ongelooflijk gelukkig word van mijn bedrijf, dat ik werk vanuit harmonie en alignment. Dat ik de wereld mooier maak, en mijn eigen leven erbij.

Daarom ontwikkelde ik Morning Magic Z. Om jou en jouw bedrijf ook te laten shinen. Omdat ik het jou zo gun om ook vanuit deze principes te werken, zodat je meer verdient, meer impact maakt en meer mensen kunt helpen.

De pilot-versie komt er binnenkort aan en ik nodig je daar van harte voor uit. Zodra jij de transformatie maakt van ploeterende ‘slaaf’ van je bedrijf naar zelfverzekerde, energieke ondernemer, die met kracht en vertrouwen de toekomst tegemoet gaat… Wauw! 

Nadat je in MMZ met een paar uurtjes per week een ijzersterk fundament hebt gelegd, pluk je daar de rest van je carrière de vruchten van!

Begin je je al te realiseren hoe krachtig dit is?

Stel je eens voor hoeveel jij bereiken kunt wanneer jij de allerbeste versie bent van jezelf. Als inspiratie en flow vanzelf komen, als je je ego aan de kant zet en jouw magie je werk laat doen… Wat wordt er dan mogelijk voor jou?

The sky is the limit!

Dus doe je mee met MMZ? Klik hier of kom voordat in het programma stapt eerst met me kletsen, om te zien of jij er al aan toe bent die krachtige, mooie ondernemer te zijn die ik in je zie. Boek een kijk of het klikt call.

Laat een reactie achter