Hoe lang draai je nog rond in kringetjes?

Ben jij het ook zo zat in kringetjes rond te draaien, zonder echt verder te komen?

Je kijkt in de spiegel en denkt: ‘Zo kan het echt niet meer.’ Je neemt je keihard voor om het gezonde eten weer op te pakken, om dagelijks te wandelen of dat abonnement op de sportschool af te stoffen. Dit keer is het anders, dit keer is de maat écht vol en ga je het redden. Op wilskracht. Op de afkeer van je spiegelbeeld. Op de wens weer in die ene broek te passen, of om te kunnen ravotten met de kids zonder daarna een half uur te moeten bijkomen.

Je begint vol goede moed… En een week later zit je weer ongelukkig op de bank met een leeggegeten bak Ben&Jerry’s naast je, of snaaiend uit een zak noten die harder gaat dan je lief is. 

‘Morgen,’ denk je. ‘Morgen begin ik weer.’

Komt dit je bekend voor? Misschien niet binnen een week, maar over een langere periode? Of misschien is de belofte van ‘morgen’ voor jou een dagelijks terugkerend fenomeen? 

Dat is NIET JOUW SCHULD!

Afvallen heeft te maken met beweging en voeding, maar dat zijn slechts twee stukjes van de puzzel. Er komt veel meer bij kijken, en bovenal: je brein. 

Dat jij het zo moeilijk vindt om je nieuwe structuur vol te houden, komt doordat je brein in volle tegenstand gaat. Je wordt tegengewerkt door jezelf, vaak zelfs zonder dat je het in de gaten hebt. Je denkt vervolgens dat het aan jou ligt. Dat je zwak bent. Dat je het ‘gewoon niet kunt’, dat je de ruggengraat mist of dat het hopeloos is. Je lichaam wordt je vijand, en je probeert jezelf met straf en frustratie zo ver te krijgen dat die kilo’s verdwijnen. 

Hoe goed bevalt dat?

Ik wil graag met je delen dat het anders kan. Dat die ‘zelfsabotage’ die jij aanziet voor zwakte, niets anders is dan een biologische functie – waar je iets aan kunt doen! 

Een gezond lichaam, begint van binnen. Bij de manier waarop je over dingen denkt. Bij de manier waarop jij je brein leert wat jij wilt, hoe je gaat samenwerken in plaats van voortdurend in strijd en stress te zitten.

Om jou in dat proces te steunen, heb ik een boek ontwikkeld: Het Health&Body Journal. Door dagelijks te werken aan jezelf, aan je mind- en brainset en aan WIE je wilt zijn (hoe de versie van jou die slank&fit is, in elkaar zit), kun je de strijd loslaten en op een fijne, gezonde en bovenal relaxte manier beginnen met afvallen.

Geen poedertjes en pilletjes, niet eens calorieën tellen als je daar geen zin in hebt, en niks dat je moet doen of laten. Alleen controle, in de beste zin van het woord, en het aanspreken van de grootste innerlijke kracht die er is: liefde voor jezelf. 

Het kringetje van afvallen – falen – aankomen – balen is er eentje dat je vast veel te goed kent.

Wilskracht alleen helpt je dat kringetje niet uit.

Voeding en beweging helpen je dat kringetje niet uit.

Je hebt een basis nodig, een stevig fundament om jouw doel mee te bereiken. Met het Health&Body Journal kun je die fundering leggen. Je gaat aan de slag in het journal, geholpen door online oefeningen en uitleg, en voor je het weet zul je veranderingen zien. Niet alleen aan je gewicht en gezondheid, maar ook in hoe je je voelt. Hoeveel meer rust je hebt. Hoeveel meer ruimte je voor jezelf schept in de dagelijkse ren-je-rot-modus. Hoeveel fijner je je voelt over jezelf en je lichaam. 

Het Health&Body Journal komt pas over een paar weken uit, maar ik wil je nu vast een voorproefje geven. Je laten zien wat er mogelijk wordt wanneer je kiest voor jezelf en voor jouw welzijn. Wanneer je ervoor kiest om niet langer te werken vanuit wat was en wat nu is, maar gaat toewerken naar wie je wilt zijn. ♡

Ik weet zeker dat het lichaam waar je zo naar verlangt, binnen je bereik ligt. Dit journal is de ‘missing link’ tussen wat je wilt en wat je kunt bereiken, en de preview ervan is 100% gratis. No strings attached. Mail me op info@morningmagic.live en de preview komt zo snel mogelijk naar je toe.

Wil je het journal in huis hebben zodra deze uitkomt? Ga naar de shop of klik hier.

Ik help je graag verder naar gezondheid en geluk.

Veel plezier 🙂

Laat een reactie achter